Villanyszerelés specialista

Villanyóra áthelyezés

Ha átszeretné helyezni a villanyóráját ideiglenesen vagy akár véglegesen akkor önnek Elmű által elfogadott villanyszerelőre van szüksége és sok papírmunkára, mi ezt mind megoldjuk, önnek csak egy meghatalmazást kell aláírnia és mi mindent elintézünk.

Lakásfelújításkor előfordulhat, hogy a mérőóra nem illik már bele az új enteriőr képébe vagy pont egy olyan falon van, amit szeretnénk lebontani. Ilyenkor szükségessé válik annak áthelyezése. Ehhez mindenképpen regisztrált villanyszerelőre van szükség, mivel az óra plombáinak eltávolítását csak egy ilyen szakember teheti meg. Az áthelyezés megtörténtekor pedig amit nem szabad elmulasztani, az a villanyóra hitelesítése és leplombáltatása az áramszolgáltató embereivel.
Viszont mielőtt odáig jutnánk, hogy a mérőóra ténylegesen az új helyére kerül, egy kis papírmunkára is sort kell keríteni. Ugyanis ezt előbb meg kell igényelni az illetékes áramszolgáltatótnál és az igényléshez csatolni kell még néhány dokumentumot. Ezen kívül a művelet véghezvitele után, az azt végző villanyszerelő által kiállított papírral ugyancsak be kell fáradni a szolgáltató ügyfélszolgálatára, ami alapján az ő megbízottai elvégzik az óra hitelesítését. De ha minket választ, ezekkel Önnek nem kell foglalkoznia, mi átvállaljuk a teljes ügyintézést, természetesen az Ön által aláírt meghatalmazás kézhezvétele után.