Villanyszerelés specialista

Villanyszerelés gyorsszervíz

Ha gyors villanyszerelésre van szüksége, mert nem működnek az elektromos készülékek esetleg zárlatos a rendszer vagy egyáltalán nincs áram akkor keressen minket bizalommal. A legtöbb cég a kisebb munkákkal nem is foglalkozik ezért nehéz megfelelő gyors szakembert találni, a villanyszerelés most egyik fő szakterülete ahogyan a nevünk is mutatja a gyors hibaelhárítás.

A legtöbb problémát a régi és szakszerűtlenül elvégzett villanyszerelés okozza, ha többször van szüksége gyors segítségére, fontolja meg a villanyhálózat felújítását, sok pénzt spórolhat meg azzal ha megóvja elektromos készülékeit hiszen bármikor könnyedén tönkreteheti készülékeit egy elektromos hiba és akár tüzet is okozhat.

Budapest területén akár 1-2 órán belül állunk rendelkezésére ha gyors segítségre van szüksége legyen az lakás vagy iroda, gyenge áram vagy erős áram kollégáink megoldják önnek a problémát a lehető leggyorsabban.

Amennyiben a villanyórával van a probléma ELMŰ által regisztrált villanyszerelő kollégáink ebben is állnak rendelkezésére és az ilyen esetekben sem kell külön villanyszerelőt hívnia.

A villanyszerelés területén komplex szolgáltatást nyújtunk vagyis hívhat minket ha kisebb meghibásodásról vagy komplett felújításról legyen szó, az ipari áramok szervízelésétől a kisebb lakások, családi házak villanyszereléséig bármit megoldunk, ha csak kiéget egy led szalag ami forrasztást és elektromos bekötést igényel vagy nem működik valamelyik konnektor, esetleg éget szagot érez vagy furcsa zörejt hal a falból, keressen minket bizalommal.

Igyekszünk átlátható fix árakat megadni, hogy ügyfeleink felkészüljenek az esetleges költségekre és ne érje őket meglepetés, a villanyszerelés árak menüpontban találhatja aktuális árainkat.

Miután felvette velünk telefonon a kapcsolatot kollégánkat kiküldjük önhöz már 1-2 órán belül, a legtöbb hibát már egy óra alatt eltávolítjuk és ha valamit cserélni kell a legtöbb esetben mindent azonnal tudunk cserélni és az anyagköltség általában 2-3000Ft szokott lenni, de természetesen ezek csak átlag számok előfordulhat nagyobb probléma is amit kollégánk a helyszínen felfog mérni és tájékoztatja előre az esetleges felmerülő költségekről.

Számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége hiszen csak így tudunk fennmaradni, a legtöbb új ügyfelünk az elégedett ügyfelek ajánlásából származik amire nagyon büszkék vagyunk.