Villanyszerelés specialista

Villanytűzhely bekötés

Ha gyors és megbízható villanyszerelőt keres villany tűzhelyének gyors és precíz bekötésére akkor a legjobb helyen jár, cégünk nagy tapasztalattal végzi a nagy teljesítményű három fázisú villanytűzhelyek és az egyszerűbb egyfázisú tűzhelyek bekötését is. Cégünkkel beköttetett villanytűzhelyének garanciális feltételei minden esetben érvényesek lesznek, ha a gyártó kifejezetten nem kéri a saját villanyszerelő által elvégzett telepítést, ez esetben a kereskedőnél érdeklődjön a beszerelésről.

Egy háztartás elengedhetetlen részét képezi a tűzhely. Manapság a hagyományos, gázzal működő berendezések egyre inkább háttérbe szorulnak a modern, gazdaságos és nem utolsó sorban „dizájnos” villanytűzhelyek mellett.

Létezik komplett sütő- és főzőeszköz, de olyan megoldás is akad, hogy külön főzőlap és külön sütő, amiket egymástól függetlenül is be lehet illeszteni a konyhabútorba. De a főzőlap maga is többféle lehet: hagyományos, kerámia és indukciós főzőmezős.

Villanytűzhely választása

Villanytűzhely választáskor sok ember abba a hibába esik, hogy a konyhai enteriőrhöz külsőre legjobban illeszkedő eszközt választja, és arra nem gondol, hogy a lakás villamos hálózata vajon megfelelő-e az új szerzemény számára. Mielőtt elindulunk vásárolni, érdemes tehát először villanyszerelőt hívni, hogy mérje fel a lehetőségeket és tanácsokkal lásson el, hogy mire figyeljünk a készülék választásakor. Hiszen amennyiben a rendszer nem bírja el a megnövekedett terhelést, és nem szakemberrel köttetjük be az könnyen a lakásunkba, vagy rosszabb esetben az életünkbe kerülhet. Ha nem megfelelő teljesítményű készülék nyeri el a tetszésünket, akkor vagy extra költségekre számíthatunk (vezetékáthúzás, új áramkör, villanyóra bővítés stb.) vagy ha ezeket a költségeket szeretnénk elkerülni, vihetjük vissza a boltba a terméket ha még van rá lehetőségünk.

Garancia

Villanyszerelőt hívni azért is szükséges, mivel az elektromos tűzhelyet csak és kizárólag szakember kötheti be. A biztonságunk mellett erre azért is különösen fontos odafigyelni, mivel a legtöbb tűzhely gyártó csak akkor vállal garanciát a készülékére, ha azt szakképzett mester csatlakoztatta a hálózathoz és ezt a jótállási jegyen pecsétjével igazolja is.

A legtöbb ilyen berendezés esetében nem mindegy, hogy egy vagy három fázis van a lakásban, hiszen a háromfázisú készülékek bekötéséhez komoly bővítésre van szükség ha nem áll rendelkezésünkre. Az I. Érintésvédelmi osztályba tartoznak, vagyis a közvetlen, védővezetős módszert kell náluk alkalmazni. Védőföldelés nélkül pedig szigorúan tilos bekötni ezeket az eszközöket! Semmiképp ne spóroljunk a szakszerű bekötésen, mindenképp bízzuk szakemberre. Keressen minket bizalommal.