Villanyszerelés specialista

Elektromos szerelvények áthelyezése és cseréje

Új lakásába már megvette a lámpákat, kapcsolókat, de nincs, aki felszerelje? Esetleg lakásfelújítást végzett és szeretné lecserélni, áthelyezni már megunt lámpáit, kapcsolóit? Vagy talán olyan helyen kellene konnektor, ahol eddig nem volt? Keressen minket bizalommal, cégünk a legkisebb villanyszerelési munkákban is rendelkezésére áll!

Napjainkban a lámpák, kapcsolók, dugaljak kínálata végtelen. Gyakran komplett termékcsaládokkal találkozhatunk, amiken belül színben és kialakításban összepasszoló darabokat kínálnak. Sokan bármiféle szakképzettség nélkül próbálkoznak a kapcsolók, konnektorok bekötésével, ám ez nem ajánlatos, még egy ilyen egyszerűnek tűnő művelet esetében sem. Pontosan kell tudni, hogy melyik vezetéket hova kössük, különben nem biztos, hogy élvezhetjük új csillárunk fényét, vagy rosszabb esetben balesetet is szenvedhetünk vagy okozhatunk.

Kisebb átalakításoknál, festésnél a lámpák le- és felszerelésénél jöhet jól egy profi, különösen, ha a munka végeztével nem a régi darabok kerülnek vissza a helyiségbe, hanem újakkal szeretnénk feldobni a lakás hangulatát. Ez esetben egyáltalán nem biztos, hogy a régi rögzítési pontok megfelelőek lesznek, újakat kell kialakítani. Ha nincs festés, akkor arra is érdemes odafigyelni, hogy az új világítótest takarja ezeket a már nem használatos lyukakat.
Komolyabb lakásfelújításnál esetleg új csatlakozóhelyeket is létesíteni kell. Ekkor is mindenképpen ajánlatos villanyszerelőt hívni, aki a tulajdonos elképzeléseinek megfelelően elvégzi a szükséges átalakításokat, illetve kialakítja az új áramköröket (amennyiben lehetséges persze).

Ezeknél a munkálatoknál azért is érdemes szakembert hívni – már egy szimpla kapcsolócsere esetében is – mert ő azonnal észreveszi a lehetséges problémaforrásokat és orvosolni is tudja azokat. Ha például a vezetékvég elszíneződött vagy a szigetelése megolvadt, oda nem ajánlatos új szerelvényt rakni, amíg a teljes vezetékelés nincs leellenőrizve. Ugyanis ez túlterhelést jelezhet, ami komoly balesetek forrása lehet a jövőben. Ne kockáztasson, hívjon bennünket!